Over ons

sinds 2007

Over Verita Holland

Verita Holland is gespecialiseerd in de rechtstreekse export van een breed assortiment groenten en fruit naar verschillende landen. Onze belangrijkste afzetmarkt is Turkije, maar we leveren ook aan landen zoals Georgië, Armenië, Azerbeidzjan, Rusland en een klein deel van Nederland. Het grootste deel van onze producten wordt rechtstreeks aan onze klanten geleverd.

Missie

Onze Missie: Bij Verita streven we ernaar om verse, hoogwaardige groenten en fruit rechtstreeks van de bron naar uw tafel te brengen. We zijn vastbesloten om de smaak en kwaliteit van onze producten te waarborgen terwijl we duurzame relaties opbouwen met klanten over de hele wereld. Ons doel is om de smaak van versheid te delen en een gezondere levensstijl te bevorderen door middel van ons diverse assortiment. Samen creëren we een groenere, smaakvollere wereld.

Visie

Onze Visie: Bij Verita streven we ernaar om wereldwijd erkend te worden als een toonaangevende leverancier van hoogwaardige groenten en fruit. We willen de standaard zetten voor kwaliteit, duurzaamheid en innovatie in onze branche. Onze visie is om blijvende waarde te creëren voor onze klanten, partners en de gemeenschappen waarin we actief zijn, terwijl we streven naar een gezondere en smaakvolle toekomst voor iedereen.

Values

Onze Kernwaarden (Values): Bij Verita hechten we waarde aan integriteit, kwaliteit, duurzaamheid en klantgerichtheid. Deze kernwaarden vormen de basis van alles wat we doen. We zijn toegewijd aan eerlijkheid en ethisch zakendoen, we streven altijd naar de hoogste kwaliteit in onze producten en diensten, we zetten ons in voor duurzaamheid in al onze activiteiten en we plaatsen onze klanten altijd op de eerste plaats. Onze kernwaarden leiden ons in elke stap die we zetten en we zijn trots om ze te delen met onze klanten en partners.

Meer Rechtstreekse Leveringen

Verita Holland heeft zijn basis in Nederland en is hier al ongeveer 5 jaar actief. We zien een trend van steeds minder export via Nederland en steeds meer rechtstreekse leveringen vanuit het importland. Dit heeft aanzienlijke kostenbesparingen tot gevolg. Nederland blijft echter belangrijk voor Verita om ons merk bekend te maken in afzetlanden. Ananas wordt voornamelijk geleverd aan Georgië, Azerbeidzjan en Roemenië. Ondanks de aanwezigheid van bekende merken zoals Dole en Del Monte, hebben klanten die onze producten hebben geprobeerd, zich laten overtuigen door de uitstekende smaak. Hoewel momenteel een groot deel van onze producten via Nederland wordt geleverd, zijn er gesprekken gaande om ananas rechtstreeks uit Costa Rica naar deze landen te verschepen. Nederland is ook belangrijk vanwege de mogelijkheid om verschillende producten te verzamelen en te verzenden, zowel in containers als in pallets, vooral in de haven van Rotterdam.